vrijdag 7 november 2008

7 oktober...Nog 20 uren voor de pre opening van De Champ...






Spannend, spannend...
Morgenavond gaan we open voor het publiek......................
Zijn we er klaar voor???? Nou neen niet helemaal maar och we gaan gewoon open toch?
Nog 1001 dingetjes te doen. Vandaag hebben ze sinds lange tijd weer eens met heel veel man gewerkt, de schilder, de loodgieter, de timmerman, de electricien en allemaal met hun hulpjes liepen elkaar behoorlijk in de weg.
Voor vanavond hadden we een prive verjaardagsfeestje in de bar gepland, dat is helaas niet doorgegaan. Maar Hans en Lies zijn niet voor 1 gat te vangen dus hebben we het prive feestje in onze ontbijtruimte gehouden.
Morgen moeten we draaien en goed ook, eerste indruk is heel belangrijk.
De electricien moet nog wat dingetjes afwerken, (ceiling fans, electriciteit op de trap en toiletten, de scnilder hier en daar nog wat details schilderen. De loodgieter. zorgen dat de ene wc ook gaat werken, de schilder, alle kleine items bijwerken, de timmerman hier en daar nog een plankje en kastje neerzetten. En pas dan kunnen we alles gaan schoonmaken en inrichten. En morgen om 5 uur komen de eerste gasten voor de pre opening......... gaat nog een spannende lange dag worden morgen. En vanavond hebben we nog even een prive party voor de verjaardag van Jessica (de vriendin van Sean, onze bartender) Helaas dat feestje gaat nog niet in de nwe bar gehouden worden, dat gaan we nog even in de ontbijtruimte vieren met natuurlijk een bos mooie bloemen voor de jarige gemaakt door de moeder van Charlesbert.

Geen opmerkingen: