donderdag 13 november 2008

joh wat is het leuk om een eigen bar te hebben

Whitney en Rob van de Tomato, restaurantje aan de voet van de heuvel.
de kunstschilder die ook de kubulie fles op de bar heeft geschilderd aan de slag om ons log aan de voorkant geschilderd te krijgen



Nog 1 avond en dan hebben we de officiele opening.
Ik heb nog materiaal voor een stuk of 3 filmpjes liggen maar sorry mensen even geen tijd. Prioriteit gaat nu toch echt uit naar de echte opening.
Nooit gedacht dat dit zo leuk kan zijn. Natuurlijk moeten we nu weer lekker hard werken maar het is echt fun, en daarbij hebben we een schitterend uitzicht, in de volksmond genoemd het miljoen dollar uitzicht dus... dat zegt genoeg.
Iedere avond nieuwe mensen en zelfs al een paar die voor de 2e keer komen.
Neen het is nog geen volle bak, ze moeten de weg omhoog nog vinden.
Vanavond voor het eerst ook locals in de bar gehad, dus naast al die witte studenten eindelijk ook een paar zwarten. Ik schat dat we een man of 20 binnen hebben gehad.
Dat is aardig maar met 2 barkeepers en Lies voor de hapjes nog niet genoeg.
We zullen moeten leren op welke avonden hoeveel mensen in te schakelen, gaat allemaal goed komen. Vanavond na 3 eerdere pogingen is het me eindelijk gelukt om redelijk goede bitterballen te maken. (dankzij Elena en mama) En ze gaan erin als zoete koekjes. Mijn appel cake vinden ze wel lekker maar wordt niet verkocht is meer een "middag" product, dus dat moet ik straks aan de hotelgasten gaan slijten.
De pan con tomate, mijn garlic bread en guacamole met AH kruidenmengsel (dankzij Liesanne) verkopen ook goed en wat te denken van mijn kaasschotel met echte Gouda.
(niet te betalen hier maar goed gaan we ook wel weer een oplossing voor verzinnen)
Wim en Nick (en natuurlijk iedereen) het is echt de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze 5 till 9 bar.

Het hotel gaat natuurlijk ook gewoon door, vandaag een boeking voor april gehad van een NL gezin uit Curacao
We zijn nog niet klaar met De Champ er moet hier en daar nog wat gebeuren maar met de 5 kamers en de bar hebben we voor ons gevoel weer een droom waargemaakt.
Eens kijken wat gaan we over 9 jaar doen. We hebben gezegd dat we in ieder geval 10 jaar in Dominica willen blijven waarvan er al weer 1 jaar om is... dus wordt het tijd om na te gaan denken waar we over 9 jaar willen zijn.

Geen opmerkingen: