zaterdag 18 april 2009

stilte voor de storm...


Gelukkig mijn oorontsteking is voor 90% over. Wat een gedoe, eerst in Portsmouth bij een dokter geweest die een antibiotica kuurtje voorschrijft, helaas na 1 week beetje verbetering maar niet veel. Denk je och ik ga gewoon even terug naar diezelfde dokter. Hmm helaas deze was "out of State" en komt ergens eind april terug. Ok geen zorg op woensdag zijn we toch altijd in Roseau dus ga ik daar naar de dokter waar ik 1,5 geleden ook voor een oorontsteking ben geweest. Hmmm zo eenvoudig is het niet, ook deze man was niet op het eiland. Bij Corner Cafe maar even gevraagd naar welke dokter ik het beste kon gaan. Ja hoor aan het andere einde van de stad. pffff vermoeiend. Gelukkig wel een goede dokter, antibiotica druppels en nu dus bijna weer goed.



Niet zo heel veel te melden. April wordt voor het hotel week een leuke maand (50% bezetting) mede door hier en daar een paar gasten die komen aanwaaien, deze blijven meestal maar 1 of 2 dagen. Degene die een week of iets langer blijven zijn eigenlijk het leukste omdat je daar toch een soort band mee gaan bouwen. Je weet 's ochtends wat ze drinken hoe hun dagritme is etc. etc.


In de bar is het vanavond heeeel rustig (4 man voor een zaterdag avond) donderdag en vrijdag was het redelijk, mede dank zij de burgers die we nu standaard op ons menu hebben staan.


In 2 dagen 25 burgers met friet. Dinsdag zijn de eerste examens dus we verwachten het van dinsdag tot en met zondag heel druk in de bar. Gelukkig hebben we dan maar 1 hotel gast (een nieuwe student dus geen probleem.) Vanaf volgende week zondag zitten we 10 dagen mutvol dus nu moeten we proberen te profiteren van de "rust" om te zorgen dat we klaar zijn voor de storm. Onze zondag dish begint heel goed te lopen, ik zal proberen om iedere zondag iets over de dish van die dag te schrijven.

En hier zijn ze aan het werk aan onze eigen badkamer... Ook dat duurt eeuwig.

De wc, de douchecabine en de vaste wastafel zijn gelukkig aangesloten... maar de tafel onder de wasbak, de kleding kas, nachtkastjes en dressoir zijn er nog niet. (timmerman vinden die het voor het juiste bedrag wil maken) En helaas lekt de douche nog steeds een beetje, dus staat de douchecabine nog wat van de muur geschoven (overdreven gezegd midden in de badkamer) Maar ook daar gaan we binnekort weer aan werken.


Nog even terugkomen op de bar, afgelopen zaterdag hebben we een geweldige spouse party (aanhang vd studenten) gehad, van 5 tot 12 uur zijn ze met een man of 20 in de bar geweest en hebben aardig wat weggedronken. Veel karaoke, buikdansen etc. Een geslaagd feestje.

We hebben nog NL uit Curacao op bezoek gehad, die waren hier met hun 2 kids altijd leuk om gezellig in het NL te kletsen.
Binnekort ook weer video beelden.




Geen opmerkingen:

Nieuwere post Oudere post Homepage