donderdag 4 juni 2009

1e prijs voor beste accomodatie in DOMINICA YES



YES we zijn genomineerd en hebben GEWONNEN. Bij de award coctail afgelopen zaterdagavond heeft COMFORTEL DE CHAMP de prijs gewonnen voor beste accomodatie van het jaar 2009 / 2010
En zoals je op de foto kunt zien heeft onze vriend van de zwavel baden ook gewonnen.


Het was een fantastische coctail avond voor 85% georganiseerd door HANS, jawel hij heeft heel hard gewerkt om iets nieuws te proberen.

Normaal is de toeristen award avond in het Fort Young hotel in Roseau, in de vorm van een formeel dinner waarbij dan een stuk of 5 "belangrijke" figuren uren staan te speechen en de helft van de mensen in slaap valt. Na de prijsuitreiking en dinner loopt vervolgens iedereen weg. Dus niemand heeft kunnen netwerken.

Dit jaar is door de board members van het DHTA (Dominica Hotel en Toeristen Associatin) besloten om het roer om te gooien. Zeer gewaagd natuurlijk maar de sponsors (leveranciers) waren allemaal heel positief en het is een geweldig succes geworden (volgens de meeste, de officiele instanties waren misschien niet zo blij)

Hans heeft het voor elkaar gekregen dat de meeste leveranciers in de toeristen branche (bier, rum, vis, vlees, wijn, champagne, verzekering, car rental etc.) met hun product aanwezig waren en GRATIS voor minimaal 150 man hun product aanboden.

De happening werd gehouden in Fort Shirley at Cabrits. (dus thuiswedstrijd voor ons, Portsmouth).

Natuurlijk is er veel meer gebeurd in ons hotel de afgelopen maand, helaas lukt het me nog steeds niet om alles op te schrijven dus voorlopig alleen heeeeel belangrijk nieuws en zo nu en dan een video emailtje op jullie op de hoogte te houden.


Vanavond hebben we voor de eerste keer live music door 4 spouses (aanhang, partners van studenten die samen spelen) Als het goed gaat doen we dit iedere andere donderdag avond.

Big Hug H&L

Geen opmerkingen: