woensdag 19 november 2008

Tijd gaat te snel...Opening van de bar was grandioos


20 kratjes Kubuli die ze op vrijdagavond half 10 nog zijn komen leveren.

En hier zie je ons logo op een tshirt.

Ik geloof dat ik zo'n 400 foto's heb liggen om verwerkt te worden.... Op zich best leuk om te doen als je er de tijd voor hebt.


En hier de brokjes NL kaas met verse ananas.

PS de prikkertjes hebben we zelf geknutseld (we hadden er ook met de NL vlag) printen, snijden knippen en Rachael laten plakken om een tandenstoker.

Nou ik jullie een ding vertellen dat hebben we op dit moment niet echt. Ik zal er hier alvast een paar laten zien en dan iedere dag de video's zal ik zsm maken en rondsturen




De bar is echt heel leuk maar kost veel tijd. (ook wel omdat we natuurlijk eerst zelf moeten weten hoe alles werkt dus willen we ons overal nog mee bemoeien.


De opening was echt geweldig, jullie hebben allemaal veel gemist.


In de krant hadden we een advertentie staan, op de 2 tv zenders een soort power point presentatie tijdens de radio zendtijd.


We schatten dat we tussen 4 uur 's middags en 10 uur 's avonds ongeveer 100 a 120 mensen in de bar hebben gehad. Niet gek toch?

Nu hadden we het ook aantrekkelijk gemaakt om de heuvel op te komen.: voor de genodigde van 4 uur was alles tot 6 uur gratis. En voor daarna hebben die 1 a 2 consumptie bonnen gekregen. Tussen 6 en 8 hadden we enkele genodigden die ook weer 1 consumptie bon kregen. verder was het om 6 uur open voor iedereen. 2 uur lang hebben we Happy Hour gedaan, en dan wel voor alle drankjes 2 voor de prijs van 1.


Dit Happy Hour hebben we in ieder geval door laten lopen tot 9 uur.

De hele zaterdag zijn Hans en ik nog druk in de weer geweest. Van 's ochtends 7 uur tot een half uurtje voor de opening. Hapjes regelen, boodschappen, mensen aansturen je kent het wel, snel zelf nog even douchen en ja hoor om kwart voor 4 (officiele openingstijd was kwart over 4) stond de eerste gast al voor de deur. Voor deze avond hadden we 4 bartenders, 2 studenten en 2 lokale. Het poetsteam was tevens ook hapjes serveerteam dat bestond uit Junie met haar dochter en nichtje en Rachael. De vrouw van onze aannemer Herminia had voor sandwiches gezorgd, van de Tomato (restaurantje onder aan de heuvel) hebben we mozarella sticks en een visdip gekregen en bij een van de 6 chinezen hadden we wong tongs en mini springrolls besteld.

(daarnaast, NL kaas, bitterballen, knakworstjes, pinda's guacamole dip, chips, etc.)


Rond half 5 zijn we met de opening begonnen: steel band van 3 vrouwen die een kwartiertje hebben staan spelen, Cava, Wijn, en Fris daarna heeft Hans zijn speech gehouden en vervolgens is Ian Douglas met een speech gekomen. (minister van Toerisme) Daarna heeft een van de barkeepers 2 huiscoctails gemixed zodat de minister deze kon proeven. (en vervolgens heeft iedereen deze mogen proeven) Na de coctail heeft Ian het lint doorgeknipt op een door Hans bijzondere verzonnen Dominicaanse wijze (en door Wilco gemaakt)

Dit alles is gedaan met de camera man van Marpin (een van de 2 lokale tv zenders).


Vervolgens zijn Hans en ik met Ian Douglas, Yvor Nassief en zijn vrouw (vorige minister van Toerisme) en Norris (Minister van Toerisme voor Yvor) en natuurlijk de camera man naar de kamers gaan kijken.

Daarma is iedereen in groepjes 2 van onze kamers gaan bezichtigen.

Het feestje boven bleef gewoon doorgaan. Rond 6 uur zijn de andere gasten gekomen waaronder ook de studenten langzaam (met de pickup truck) naar boven zijn gekomen.


Ook voor ons was het een onvergetelijke avond. Op het laatste uur toen iedereen naar huis was helaas nog een ruzie tussen 2 echtelieden die we hebben moeten sussen maar och ook dat hoort erbij als je een barretje hebt.

Gisterenavond is een stukje van onze opening op TV uitgezonden. YES

Dit hebben we vandaag gemerkt toen we in hoofdstad waren, veel mensen hadden ons gisteravond op het journaal van 8 en 10 uur gezien. Leuk joh, we gaan natuurlijk proberen deze beelden te pakken te krijgen.

En hier nog even "vers" nieuws, vandaag heb ik in onze supermarkt in Canefield de Jackpot gewonnen van maar liefst 500 EC (ongeveer 140 euro) Ook hier zijn weer foto's van gemaakt.


Dus nu zitten Hans en ik thuis nog even aan de cava om dit te vieren. (vanavond woensdagavond hebben we de bar dicht dus lekker even tijd voor onszelf, 2 kamers bezet maar deze gasten zijn allang op hun kamers en willen morgen pas tussen half 9 en 9 uur ontbijt...)

We zijn nog niet klaar met verbouwen en inrichten etc, maar de 2 belangrijkste elementen draaien, de hotelkamers en de bar en dat na 1 jaar. Wij zijn niet ontevreden over het resultaat, nu nog even doorgaan met onze marketing om de kamers en bar gevuld te houden. Daarna kunnen we ons weer gaan concentreren op de keuken (vertraging omdat de timmerman nog niet klaar is met zijn andere project dus helaas met de kerst waarschijnlijk nog geen nwe keuken), onze eigen bad en slaapkamer, de receptie ruimte, de hangmatten ruimte en het jacuzi.

Geen opmerkingen: