maandag 17 augustus 2009

weg is klaar, semester break, ma in het zkh


Teveel nieuws en te weinig tijd om het allemaal op papier te zetten.



GOED NIEUWS DE NIEUWE WEG IS KLAAR.... yes yes yes, nou ja klaar, er moet nog wat zand aan de zijkanten gestort worden en we willen nog 2 speedbumpers (ze denken nu dat het een racebaan is en dat willen we voor het hotel en voor de bar juist niet hebben.)



Minder goede nieuws is dat mijn moeder in het ziekenhuis ligt. Afgelopen vrijdag is ze in de stad in elkaar gezakt en direct opgenomen in het Catharina zkh in Eindhoven. In eerste instantie dacht men dat haar hart te langzaam klopte en zou ze afgelopen maandag een pacemaker krijgen. Laten ze haar allerlei foldertjes lezen wordt ze maandag ochtend voorbereid op een operatie komt de specialist: neen geen pacemaker voor u, is nog niet nodig. Omdat ze nog steeds erg dol in haar hoofd is gaan ze morgen een scan doen om te kijken of ze misschien een lichte hersenschudding heeft opgelopen. Afwachten dus. Wel vervelend om nu zo ver weg te zitten.

Semester break, finals nieuwe feesten in de bar. Vanavond nog een "rustige" avond en dan is het 3 weken marathon met de bar. Morgen beginnen de final examens voor de studenten dus na het examen willen ze eten en drinken. Degene die tussendoor niet naar huis gaan hebben niets anders te doen dan eten en drinken en feesten en de nieuwe studenten kunnen ook niet veel anders omdat campus dicht is.
We hebben een heel programma opgesteld. Tijdens de komende 3 weken hebben we een KUBULI (Dominicaans bier) tent buiten staan waar Kubuli, shandy's and water geschonken wordt. Speciale acties: loterijen met Kubuli gadgets, Trivia (quiz), bingo om drankjes, een of ander dokter spelletje met Coors light (Amerikaans bier), Tequilla avonden, Thema avond: rood alle drankjes rood en iedereen in het rood gekleed met prijzen. Live muziek DJ's Sunset party en nog veel meer. Vandaag 50 kratjes Kubuli binnen gekregen 'ns kijken hoelang ze meegaan.

Ik heb nog heel veel materiaal liggen om video's van te maken maar heb geen idee wanneer ik zin heb om ze te bewerken. Een paar weken geleden zijn we wezen duiken met een superde luxe onderwater camera, de eerste keer dat we zelf foto's onder water hebben gemaakt, was heel moeilijk toch hebben we een paar mooie ertussen zitten die ik jullie snel zal laten zien. Ik heb zelfs voor een foto een eervolle vermelding gekregen.

Geen opmerkingen: